onsdag 7 oktober 2009

Rumpan full av blåsor

....sedan igår morse har Julia haft blåsor/utslag i sin lilla rumpa. ganska många som blossat upp så idag, när det inte gått ned trots salvan så ringde jag Bvc.
Vi fick knalla ned ganska direkt så Magdalena tittade på det som nu blivit ännu värre och fanns även på snippan. En mängd blossande utslag och vissa vätskefyllda.
Lilla gumpen.
Diagnos: Svamp.
Orsak: Ingen aning.
Hon har ju haft svamp till och från sedan födseln men då rakt inte i den här mängden. Så nu fick vi daktacort att smörja på, plus att Mildisonen ska smörjas på hennes torrfläckar och i knävecken där det är början på eksem.
Jag som trodde det berodde på fiskbullarna i hummersås men så var det inte. Ska iallafall sluta med dom och hålla oss till dillsås-fiskbullarna, dom gillade hon ändå bättre. Man kan ju undra vad det egentligen är i dessa fiskbullar. Hon gillar inte fisk, men fiskbullar..hm?
Så, det blev även ett litet äventyr idag då vi tog bussen hem från centrum i denna orkan som drog över stan, då har vi varken ork eller lust att knata upp för alla backarna för att komma hem.
Kram Mamma

Inga kommentarer: