Med Julia var det soja, tagliatelle och ägg. Och nötfärs i alla former.
Nu skulle jag kunna leva på Fjällbrynts Hushållsmjukost stark ihop med Pärssons Cognacsmedvurst.
Soja står fortfarande högt i kurs och det mesta i ugn.
Ny upptäckt är delade morötter som penslas med matolja och läggs på plåt och över strös grovsalt, in i ugn i 35 minuter. (samma som vi gör med potatis alltså)
Eftersom vi kör Fusk-GI här så ligger jag lågt med pasta, ris och potatis i veckorna men kör hårt med grädde och turkisk yougurt. (julia äter NATURLIGTVIS pasta och potatis)
Och medvurst :-)
Är en sucker för min egen skinkpannkaka (fläskpannkaka fast med skinka, purjo, paprika och massa sweetchilli och ost) och skinkpaj.
Det är något med ägg den här gången också alltså.
Kaffe funkar inte denna gången heller, smaklökarna säger liksom nejtack, svart vanligt EarlGrey te funkar, eller varm oboy.
Fikabröd funkar dock i alla former :-)
Konstigt.
/Maja
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar