lördag 8 november 2008

BarnvagnsbioI torsdags var det då dags för Julias första biobesök. Väl rustad till tänderna ihop med killarna Elias och Edwin och deras mammor Annakarin & Jenny.
Klockan väl i god tid så var vi där, plockade ut biljetterna och insåg att barnvagnsbio var ett populärt göromål för Göteborgs mammor, för det var mest sådana, kunde skymta två stackars pappor i församlingen som skulle se filmen Vicky Christina Barcelona.

Vagnarna fick av säkerhetsskäl (antar jag) inte vara i salongen så vi kedjade fast dom i varandra och runt en stolpe, har det undgått någon att undertecknad inte litar på omgivningen i fråga om barnvagnsstölder...?

Våra barn var super duktiga!! Julia blev lite gnylig när hon ville sova fm och ville ligga rakt och mina knän är för korta för den önskan och hårdliften stod utanför biosalongen så det blev att vagga henne fram och tillbaka i famnen, då slocknade hon och missade filmen, vilket betydde att hon inte gjorde någon katastrofal förlust för filmen var faktikst inte alls så värst bra.

SF hade iallafall gjort det mysigt för oss som var där och tänkt till en smula för vår komfort. Vi fick gratis saker på vägen in, färdigmixad gröt i tetra, olivtvål till mamma, sked, det fanns micro i salongen och på toaletten hade pampers sponsrat med blöjor. Salongen släcktes aldrig helt ned och ljudet var inte så gastrofant högt som det kan vara ibland. Och sällskapet , som faktiskt är det viktigaste, var super!

Men, en gång barnvagnsbio, aldrig mera barnvagnsbio, men nu har vi testat och det är ju det viktigaste.

/Maja & Julia

Inga kommentarer: