fredag 9 december 2011

Underbaraste Doften

Lycka och värme i kroppen.
Inatt har jag haft båda mina underbara barn intill mig i sängen.
En på varje sidan
Jonas var på konferans över natten och Julia som aldrig brukar sova i vår säng tyckte det var mysigt att få göra det, tillsammans med Alice.
Så igår bäddade vi med kuddar under madrasskanter så inget utav barnen skulle rulla över bord, Alice i min säng, Julia i Jonas och jag på skarven i mitten.
Det är skönt att vi har en 240 säng.
Vid läggdags la vi oss alla tre strax före sju, jag läste två sagor, stoppade om Julia, ammade sedan Alice och fick henne att somna, de går snabbt...
Sen kurade jag in mig vid Julia i fem minuter, smög upp och när jag gick in till dom halv åtta så sov båda som snarkande små sessor.
Alice vaknade två gånger av napp-tapp men inte ens det väckte Julia..
Natten gick jättebra, Alice vill amma tre gånger nästan varje natt, och Julia snurrade runt lite och visst kom det fötter i ryggen och över mig men hon vaknade första gången kl 06 men somnade om och halv nio vaknade vi alla av Alice joller.

Ute har det dock inte varit lika lungt,
Igår kväll var det snöstorm och det kom säkert 5 cm på bara någon timma, inatt kom istället stormen med regn och nu är det mesta av snön borta men stormen den är kvar.
Känns som huset ska lyft och tempen är på väg neråt, farligt om det fryser på.
Den stora höga ensamma tallen som vi varje storm tror jag ramla över huset är bara att hoppas att den står kvar.
Kommunen tyckte inte att den var någon fara, den har stått så länge ansåg dom, att den inte kan knäckas och ramla ner på vårt hus..
Då har dom inte varit här när det stormar och den ligger mer horisontellt än står lodrät.

Vi får se om Jenny kommer ut med Wilmer och Edwin idag för lite lek, blir vädret värre så ska man nog hålla sig ifrån vägarna.

Kram Maja

Inga kommentarer: