tisdag 8 juli 2008

Målarmästarna....

Äntligen äntligen är det klart i vårt vardagsrum och det blev så fint, efter att ha levt med halvfärfigt ett långt tag pga fuktskadan.
Här kommer lite bilder, det saknas fortf lite detaljer som tavellisterna med alla våra foton i vita ramar på lilla väggen intill fönstret samt sovrumsfåröljen som skall stå på kortväggen där fotpallarna idag står, när spjälsängen kommer in i sovrummet och fåtljen måste flytta ut...
Men det har målats, spacklats, slipats, målats fönster, lister, bokhyllor, tapetserats skåp, dragit el-ledningar och bytt alla vägguttag till nya fina vita, de flesta projekt föder ju nya sådana men det är det värt...tavlan ovanför soffan är ju Jonas mästerverk och min "Glad-tavla", jag bara älskar den!
Och ja, man kan måla och ligga på knä och stå på pallar, även med en höggravid mage i vecka 37, men det är tungt och det är jobbigt men när man ser resultatet är det mödan värt och allt som allt tog det hela en vecka för oss.

Maja målar bokhyllorna.

Jonas sätter våd nummero två..

Lister och fönstret behövde oxå lite ny finisch.

Förarbetet med spackel och slipning tog Jonas...
En trött, trött Maja & tung Agnes efter flera dagars slit..Samma Maja och samma Agnes..

Det färdiga resultatet, det tapetserade cd & dvd skåpet & Jonas Glad-tavla.

Vid fönsterväggen syns den upplysta gipsmagen vi gjorde i vecka...26 om jag minns rätt.

Långväggen men där fotpallarna nu står skall sovrumsfåröljen stå, med mönster som påminner om tapeten och bilden nedan får tala för sig själv.

Inga kommentarer: