söndag 6 juli 2008

Ännu har vi inte packat väskan...

...med stora kliv närmar vi oss dagen D....Och ännu har vi inte packat väskan...men man kanske borde ta det i beaktande, eller iallafall tänka ut vad vi ska ha med oss. Checklistan hänger iallafall i post-klämman i köket, hennes bb-kläder storlek mini-mini ligger allihopa i klädkammaren och det andra som ska packas ned går ju inte packa förrens det är dax för det är ju saker vi använder.

24 dagar kvar, eller mindre, eller fler...De flesta som satsar på svärfar Kents Odds har tippat bf före planerad sådan, och jag , och numer även Jonas, är nog benägna att sälla oss till den skaran för så känns det.


I fredags gick Jonas på semester så nu väntar fyra härliga veckor, Ullared är avklarat i torsdag, shoppade loss rejält men fick så mycet fina saker, till hemmet och till Agnes, dock inga kläder, tror vi klarar oss med dom 300 plagg vi har upp till stl 74.

Har även renoevrat klart vardagsrummet fast det blir en blogg om enbart det och lovar förgylla det hela med bilder, det är så fint nu!

idag har vi även tagit en kort sväng på Ikea för lite extra inköp och en snabbfika hos Daniel och Natalie ute i Kållered och deras 11 söta, ulliga gullliga kattungar på nu 7 veckor, jisses så söta!


Mer bloggande blir det imorgon, då om Målarmästarna, tills dess, Hasta La Vista!

Inga kommentarer: