måndag 29 mars 2010

Farfar och Gunilla har varit här.

Helgen är över och har som vanligt gått i en rasande fart.
Farfar och Gunilla har varit här sedan i fredags och hjälpt oss m a s s o r!
I fredags tog Julia och jag tåget in till stora staden och spankulerade runt i affärer med farfar och Gunilla, vi åt lunch på Jenséns med pappa J, handlade i Fiskekyrka och njöt av våren.
Julia har haft det helt toppen!
Hon fick ett stort (hmmm) rosa tält (jodå, det ska ut på altanen i sommar) och så en gul fin kyckling hon pekade på inne på Åhlens av farfar och G. (bortskämda madam)
Det där tältet var toppen tyckte Julia, där inne kunde man mysa med kuddar, läsa sagor och så bjuda pappa på kaffe när han lite trött och bakis tog sig en välförtjänt vila efter altanrivning även på söndagen...

Det har dock inte bara varit lilla fröken som varit bortskämd, vi har också blivit det. Farfar har slitit som bara den i ösregnet som vräkte ned i lördags när altanen skulle rivas bit för bit, och Gunilla har lekt, läst, busat, jagat och pysslat med Julia så jag har kunnat sy och göra annat. Vi fick ju även skjuts både till och från festen i lördags hemma hos Jakob och Sofia i Mölnlycke och sovmorgon i söndags då Gunilla tog natten med Julia, det var så skönt att vakna utvilad!!

Kramar Mamma Maja


Gunilla har läst och läst...När det kommer till böcker är Julia outtröttlig.
Farfar och Julia, som tyckte att farfar också gott kunde ha sina glasögon upp och ned, precis som hon...
Det rosa tältet som nu parkerats framför altandörren så ingen av misstag kliver ut, det är ca 1,5 meter ned till mark...


Gunilla fick agera lästant även i tältet..


- Jag ska bjuda pappa på fika...


- Först min tur..


- Vill du också ha alltså?


- Och så pappa...

1 kommentar:

Pixie sa...

Vad härligt att hon lyfter på lillfingret när hon dricker ur kaffekoppen...Hon är så söt!!

Kram