måndag 28 juni 2010

Bil-toppen

Jag ska lägga in bilder från midsommarhelgen, jag lovar, men hela dagen har ägnats åt poolbad, studsmatta hos grannen, läsa bok när Julia sov, göra lunch, diska, mellis, diska, hämta pappa J i partille och shoppa på Nordik och så matinköp och Rusta på morgonen så dagen har liksom försvunnit MEN jag bara måste få berätta om hur fantastisk Julia var under den drygt 6 timmar långa bilfärden, ca 50 mil enkel, till Sandviken i torsdags och hem igår.

Vi har med hennes leksaksväska och hon är TOTALT nöjd med att leka med sitt Duplo, sina dockor, prata med oss, sjunga lite, pussla sina två pussel, läsa lite, sova på sina tider, äta lite kaka och banan, sitta och plocka med tre st medlemskort i sin leksaksplånbok osv...
På vägen dit stannade vi och hade picknick på vägen och hem blev det pizza i örebro och fika hos mamma och Dennis i Götene.
Men, fröken är TOTALT toppen-bäst att åka bil med. NOLL gnäll, NOLL gråt eller ynk. Hon är bara strålande glad, bara hon får sträcka på benen efter halva vägen.
Så vår fundering på att tvingas köpa en dvd-skärm för Teletubbies film för att fröken skulle härda ut ca 50 mil enkel, den funderingen är raderad med råge.

Fantastiska barn, och det sa vi HELA tiden till henne.
Kramar Mamma

ps, när du läser detta om si så där 14 år, så ska du veta att du var FANTASTISK även på plats i Sandviken, inte bara i bilen.
Inte ett enda gråt eller ynk på fyra dagar!!
Du åt sill och potatis, smakade gräddtårta, och på kvällen åt du utav den italienska buffen, tacobuffen och tyckte vädigt mycket om Foccasia brödet. (stavas nog inte så..)
Älskar dig VÄLDANS mega massa!
/Mamma

Inga kommentarer: