måndag 28 juni 2010

Midsommarhelgen med överaskande bröllop.

Midsommarhelgen har passerat och som dom flesta nog redan visste så tog vi den fullpackade bilen och åkte dom 48 milen upp till Sandviken för att hälsa på fantastiska Lena och Ad, som vi aldrig träffat innan men som jag känt i fem år :-D
Man måste ju vara lite crazy också.

Bilresan med Julia gick toppen toppen (som jag redan skrivit om) och på vägen dit hittade vi en fin plats vid sjön, Skagern, där vi packade upp våran picknickkorg och njöt i solen innan vi var på plats.

Midsommarafton bjöd på sol, fantastiskt god mat, massa vin och champange och sen natt och bröllop!
Mitt i allt firande kom en vigselförättare och avslöjade att Lena och Ad skulle vigas mitt ibland oss! Vilken ära att få vara en del utav det!

Lördagen åkte vi upp till en plats som hette Högbo, påminde om Gunnebo och Nääs på samma gång och var strålande vackert och badade i solsken, vi tittade på dom djur som var ute och fikade gott i solen. Kvällen bjöd på grill och filmvisning och Julia har varit fantastisk hela helgen, inte ett pip av missnöje utan bara klättrat, busat, pillat på allt, ätit allt och kramat Lena.

Hemresan gick något snabbare för vi slapp alla lastbilar och husvagnar och kom precis i lagom tid för att fika hos mamma och Dennis på vägen i Götene och väl hemma igen hade vi en lite lätt lagom kelsjuk Simon som inte alls tyckt om att vi minsann inte varit hemma på så många dagar.

Bildkavalkad från hela helgen bjuder vi på...


kramar Mamma och TACK för en FANTASTISKT härlig helg full av överaskning :-D

Inga kommentarer: