måndag 21 juni 2010

Helgen som gått.

Helgen började egentligen redan i torsdagskväll då Robban och kristina kom med famnen fulla av närproducerade grönsaker och RABARBER!
Kristina skulle sova här till fredag, sen väntade hotellnätter och Göteborgs shoppingliv för henne och tre barndomsvänner, Robban hade vi dock sällskap av till söndagen.

Fredagsmorgon stack ju killarna iväg tidigt för golf.
Konstigt det där, karln har inte EN ENDA gång under TVÅ år, vaknat på natten, eller självmant gått upp och stoppat om Julia nattetid, men orka och hinna upp till TIDIG golf, DET är inga problem...
Om jag hade fött en golfboll och en driver, hade jag fått avlastning nattetid då..åtminstone NÅGONGÅNG under dessa två år?!?
Man kan ju undra....

Jag och Julia fick iaf ha Kristina för oss själva med långfrukost och såkörde vi henne till tåget, men före dess, vanan trogen, Julia fick titta på Kaxi...
Kaxi är Kristinas föräldrars hund och hon huserar på bild, i både min, och K's mobil. Det här är en favorit syssla för Julia, att VARJE dag titta på Vovv-ovv.
Gissa varför hon ser så lycklig ut...


Pussmonstret!!!


Lyckliga Julia och Kaxi på bild.


- Där är hon!!Killarna har kommit hem igen, solen skiner, och Julia fick visst på sig ALLA sina rosetter i håret av sin kära far....som hon sen plockade av och gav Robban.
Julia har ju helt fattat detta, som pappa J missuppfattat, att Less is more.


Har man lite tråkigt en stund kan man alltid ge Julia sin spann med lite vatten och en ren pensel och så får hon 2måla" vart hon vill. Muren är målad många många gånger, det torkar fort och då måste man ju måla igen.
Ett roligt, tydligen, evighetsgöra för små händer.


Lekfarbror Robban fick hänga efter tått i hasorna, mamma Maja stod nämligen och rensade bort tistlar och annat skräp.


Bröderna O...vem som höll och vem som skruva, eller hur många hårstrån dom krökte under sina funderingar över vilken grad vinkeln på räcket skulle ha för att bli bra, det vet jag inte, men BRA blir det :-D

På lördagen, Kungabröllop och allt, skulle jag möta upp Jenna och Annakarin, mina finaste vänner, på St Jörgens SPA, för en LÅNG dag där.
Och ja som vi njöt av duschar, bad, krämer, scrubs, masker, bastubad och lång lunch iklädda morgonrockar och rödflammiga ansikten.


- När mamma var borta myste jag med Robban.

Efter hemkomsten vid halv fem var dte nästan utseslutande KUNGABRÖLLOP för hela slanten (eftersom det mest regnade)
Vilka härliga känslor dom visade, och Daniels tal var FANTASTISKT!
Hans pappas tal var ett av dom bättre jag någonsin hört tror jag. (från en fader alltså)

Söndagen åkte herrarna återigen och spelade golf, inte till min absolut stora förtjusning men men...Julia och jag hade egen-morgon och promenad och på eftermiddagen kom kristina tillbaka och då skulle Julia leta efter bebisen :-)


- Jag vet att den ska vara här..


- Där inne är den ju!!

Nu dröjer det nästan en månad tills vi ser Kristina och Robban igen...
Det var nog helgen i stort.
Kramar Maja

1 kommentar:

Jennypenny sa...

Haha, du har skrivit Jenna... det heter jag ju inte=) Och nån Jenna Jamesson e jag då rakt inte=)

Tack för en super trevlig spa dag i Lördags=)