torsdag 3 juni 2010

Frukost-besök & Blommande Trädgård.Idag kom min gamla kollega och vän Maria på tidig torsdagsfrukost när Julia och jag ännu gick i pjamas-stassen.
Pratade bort någon timma och Julia fick en massa fina kläder som Marias dotter Elin växt ur. Precis sånt hon behövde just nu också, strålande!!

Sen åkte vi till affären för lite muffins ingridienser då det ska bakas åt grannen Paula och Robban och Kristina, Julia är superduktig på att hälla alla ingredienserna i skålen.
Utomhusvila och HÖG solskyddsfaktor även en dag som denna och supervattning av alla växter, då det bara gassat 30 gradig värme här idag, igen.
Men vi klagar inte, verkligen inte!
Solstolen vi plockade fram efter att jag återigen målat den, denna gången svart, upptäckte Julia att den var exemplarisk att åka rutchkana på. (En liggfåtölj Karlskrona från Ikea....)
Alla sätt ät bra utom dom dåliga säger jag och uppmuntrar till max.

Ikväll är det Julia och jag som är PF. Pappa-Fritt, så vi passadepå att fotografera dom blommande buskarna och grönsakerna.

En härlig kväll!
Kram Maja


Det ska bäddas dockor...Sen hyschas det. Dom sover ju ;-D


Rädisorna blommar...


Julias både Amerikanska Blåbärsbuskar blommar för fullt. Dom fick hon på sin ett årsdag av mormor och bonusmorfar Dennis.


Äppleträdet blommar också, det fick vi i inflyttningspresent utav mamma och bonusDennis.

kram Maja

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag gillar din blogg och tycker du har så mkt fina tips och idéer. Du verkar ha örnkoll på det här med att måla om saker! Det är verkligen perfekt för saker får ett helt annat eller fräschare utseende! T.ex sol/vilstolen från Ikea, vad använde du för färg till den? Supersnygg! Mvh Carolina.

Jennypenny sa...

http://www.bemz.com/index.php/prod_id/2/page/shop/model_id/30/

Chleo sa...

Tack Carolina! :-)
Färegn som användes till just Julias sandlåda/odlingsbäddarna samt solstolen från Ikea är köpt på RUSTA, Utomhus Oljefärg för fasad. Svart, 5 Liter för 400 kr.
man beöver INTE köpa multumsvindyr utomhusfärg, vanlig simpel funkar alltid (oftast) och blir det inte bra har man inte spenderat en förmögenhet på måleriet och kan glatt göra om :-)
Kramar Maja