tisdag 18 maj 2010

Alingsås Tur & ReturIdag tog jag lilla stumpan och åkte till ett soligt vackert Alingsås för lite fönstershopping och tyginköp. Saknade fortf ett mönstrat tyg till den tredje tvättkorgen. (hittade ett som får duga) plus tyg till en sommarpjamas åt stumpan.
En slips på Esprit till pappa J och presenter på Village till både Edwin och Elias.

Elias är ju Julias kompis som fyller sex timmar före henne och där ska det vara pojkkalas dagen före vi smäller till med ett otippat Rosa :-)
Och helgen efter är det Namngivningsfest för lilla Wilmer men självklart ska storebror Edwin, Julias andra killkompis få en liten paket.


Spänd av förväntan inför Alingsås-trippen.
Och med pappas mp3 som låg i trappan.

Igår åkte skohyllorna upp efter lite sågning så nu känns hallen mindre rörig när skorna lättat från golvytan, dessutom har vi ett stort skoskåp (som inte ens används)....plus fyra stora garderober där nere i entren, det vore ju skam om vi inte kunde få ordning på skoröran :-)Skohyllorna, Ikea Järpen, monterade så att man även vintertid får plats med hög-skaftade stövlar, och att mina gummistövlar som används febrilt året runt, får plats men ändå inte syns, och så att långa kappor får plats utan att knycklas.
Vi gillar smarta lösningar, och ofta får man kläcka dom själv efter lite klureri.
En traditionell skohylla funkar inte hos oss. Fel längd, för lite yta mm, mm.
Funderar dock på om vi ska lägga samma typ av matta på dom, som vi kommer lägga i trappan, mest som smutsavvisande, men det får vi se.

En härlig dag var det, imorgon blir vi bara hemma och ska leka i sandlådan.
Julias host-status är fortsatt medicin och ingen förbättring, suck.

Kram, Maja

Inga kommentarer: