måndag 31 maj 2010

Så var det ju dé där med SPA't...

Alltså...igår kväll, sent fick jag redan på att även Jenny fått en SPA-dag av sina barn och sambo Erik.
Ingen polett föll ned.
Eftersom hon uppenbarligen hade en tid bokad samma dag och klockslag som Moi, så blev vi superglada att vi kunde göra sällskap.
Ingen polett föll ned.
Efter flertalet sms och högvarv på hjärnan så föll poletten ned.
Då föll även poletten ned ang att sambo Jonas lunchat med Annakarins Marre förra veckan, så där helt apropå, utan oss "fruar"...
Då försökte vi få med Annakarin så hennes polett skulle trilla ned (att även hennes man var med på detta bakom-ryggen-lureri) och den poletten föll nog ned runt lunch idag.

Så, alla våra män måste haft SUPERDUPERWONDER roligt och fnissat för sig själva medan vi fruar sms'ade helvilt till varandra, lyckliga över sammanträffandet att vi alla tre skulle få gå på SPA, ihop, VI, som tycker så mycket om varandra.

Oj så Jonas har skrattat när jag återberättat våra små konversationer idag, och oj så han har skrattat åt att det nästan tog ett helt dygn innan poletten föll ned på samtliga att det där sammanträffandet inte var ett sammanträffande utan något väldigt planerat, och ett BRA sådant, för att vi fruar behöver lite SPA!
Åh som vi ÄLSKAR våra män, OCH barn!
kramar Maja

1 kommentar:

Anna-Karin Henander sa...

Ja hurra för våra gubbar! Ser fram emot en dag med bara tjejsnack, trots att våra unga är underbara så behöver man en liten paus emellanåt:) Bara 18 dagar kvar...