onsdag 5 maj 2010

Ikea

Tisdag och Små Tisdagar på Ikea.
Julia och jag tog bilen, det är faktikst fantastiskt SKÖNT att vara mobil!
Vi åker på olika utflykter och ärenden, långa, korta, små och stora, det har ingen betydelse, men vi kommer UT!

Jenny, Edwin och bebben Wilmer mötte upp oss och TUR att Julia fck låna Edwins vagn, för vi fick inte in vår i bagaget, eller rättare sagt, vi skulle inte få in den eftersom inköp siktades på en MALM byrå till badrummet.

Förutom att vi åt korv, söp in en massa inredningstips, åt köttbullar med potatismos och chokladmousse som efterrätt, så inhandlades den tänka vita byrån, ett hyllplan med konsoller som undertecknad låter göra skohyllor av, liksom dom i lägenheten i stan, en väldig massa blockljus, sandleksaker åt Julia, ny stekpanna, en ny skåpslucka till Julias kök på "Fyndet" för 49 kr, i lite mer "gammal" stil än den hon hade...
Med hem i vagnen, som bara det borde ha förevigats på bild då vi hade en dubbelvagn, en singelvagn, plus en vagn, att köra runt med den sista biten, utan Jenny hade det aldrig gått kan jag lova!
Hur som haver, två fina fina stora tunga ljuslyktor följde med hem i svart, en till oss och en var tänkt som present åt Theresa och Patrick dit vi ska och äta på lördag...men väl ihopplockade här hemma insåg jag att jag vill ha båda två så nu ska vi ut imorgon och hitta annan present :-)


Vårt nya "skötbord". En vit MALM byrå, som rymmer massor!
Överst J's alla blöjor, krämer och natt-plagg, mellan vårt frotté och nederst vår "tvättkorg", en blå ikea-påse som bara bärs ned till tvättstugan när den är full. Den dagen vi låter göra om badrummet till dom tänkta två tvättställen och kommoderna, finns det alltid plats för en snygg enkel stlren vit byrå någonannanstans i detta hem. Smart!
Det enda som ska hittas nu är en SMAL hög "soptunna" att trycka in i utrymmet mellan byrå och vägg för J's anv blöjor...Tips någon?


De snygga ljuslyktorna fick stanna hos oss båda två, blev superförtjust och kan inte riskera att dom är slit på Ikea nästa gång vi kommer. 149 kr är ju ett klipp för den här storleken och TUNGA är dom. Passar fantastiskt bra på altanen.

Kram Maja

Inga kommentarer: