söndag 1 augusti 2010

I förrgår regnstorm, idag solsken...?!I torsdags och fredags regn och storm så vi fick skydda mina kära dahlior från att piskas sönder.
Vårt partytält som suttit uppe några dagar extra eftersom vi haft gäster till i onsdags stormades sönder.
Pinnar bröts och när det regnade som värst fick Jonas ut och plocka ned det, med viss assistans från Moi, som hade en nyfiken Julia i köket samtidigt...

Men, idag, söndag, började solen skina efter förmiddagens ösregn så vi packade fikakorg och begav oss ned till stranden där Julia fick slänga av sig kläderna och gå i och så började Jonas med att bygga den platå som har två funktioner.
(han kan verkligen inte slita sig från dom där illaluktande arbetskläderna)

Dels dölja och bygga in den resterande biten av den fula slänten, dels fungera som "blomlåda" åt våra träd vi ska ha där och så icke att förglömma, trallen som läggs kan nog även rymma en och annan liten lykta :-)


Han trivs i dom där hemska gröna shortsen och illaluktande tröjan :-)


- Hm, undrar vad jag ska hitta på för projekt sen så jag SLIPPER kliva ur dom här kläderna.....


Förstår ni hur det kommer att bli?? *fniss*
Trodde inte det, ska se om jag kan hitta skissen...

Det roliga är att alla våra grannar, och förbipasserande som har vår väg som promenadstråk dagligen,kommer fram, eller ropar, eller pratar, och talar verkligen om hur FINT det hela blir, vilken SKILLNAD mot förr och vad ROLIGT det är att det händer så mycket. Det är roligt, att dom inte ser röran utan allt det fina :-)

Kram Maja

Inga kommentarer: