onsdag 9 december 2009

Efterfrågat biskvirecept.


Här kommer receptet som efterfrågats..

Färdig mandelmassa på tub (testat Euroshoppers och Lidls och båda fungerar UTMÄRKT!)
Dela i så stora bottnar ni vill.
En tub på 250 gram (liten) blev ca 20 små biskibottnar.
Rulla dom och tryck till.
Grädda ca 10 min på175 grader.

Det goda kletet:
Smör
vaniljsocker
kakao
ägggula (kan utseslutas)
socker
Och lite vad man vill. En skvätt grandmarinere ger ju lite mer julsmak på det hela tex.
Rör ihop och klicka på alla bottnarna när dom svalnat.

Smält mörk mörk choklad och så doppar man dom bara i det.
Man kan även ta vit choklad om man hellre vill ha det.
Super lätt men ganska kletigt men dom är så försvinnande goda.
Förvara i kylen.
Lycka till.
Maja

Inga kommentarer: