fredag 3 maj 2013

Att fira Alice två år

 
Älskade skrutt Alice.
Älskade lilla fisen som väcktes med sång och ja må hon leva och Idag är det ingen vanlig dag och där satt hon i sängen och tittade med stora ögon och sken upp som hon alltid gör och säger
Famm och så vill hon kramas och när jag gosar in näsan i halsgropen där det är som mjukast och säger Att jag älskar dig trycker hon sina knubbiga armar hårt om halsen och säger Joooo.
Hon förstår hon.
 
 
Sång och paket och mysfrukost med yougurt på burk och goda smörgåsar prat om dagen.
Flaggan vajar ute på altanen med Alice fina namn på och allt håller på att bli så där kalasigt som jag älskar att göra det.
Fyller man ska det märkas.
Det ska märkas att dagen är speciell och alldeles egen.

 

 
Hon fick småpaket som böcker och pyjamas och madrass, kudde och täcke till sin vita fina dockvagn.
 
 
Hon har fått drösavis med pussar och kramar

 
 
 

 
 
 
Sin stora present, den antika sängen, står fortfarande pga tidsbrist, i garaget och väntar på målning men det är ju den stora presenten.

 


 
 
 
PomPoms.
Man måste ju bara älska dom.
Sent igårkväll satt jag vecklade och vek pompoms, dom kommer hägra hela taket med sin fluffighet i knallrosa.
Som små planeter som hänger ner.



 
Nu tar vi fredag.
Firar Alice bara vi i familjen, och förbereder inför stora släkt-invasionen imorgon där det ska bjudas på mat och tårta och det ska pyntas och fixas och ordnas fint på altanen och äta kalasfika kväll såklart för det är ju idag som är den speciella dagen.
Och pompoms ska upp och födelsedagståget laddas och vimplar ska upp och tårtan ska monteras och njuta av det vackra vädret ska vi göra och bara ha det så där tusenfalt bra och så ska Alice få en liten present till när pappa J kommer hem eftersom han vill vara med när hon fick den.
En egen liten leka-på-riktigt-på-låtsas-grill jag köpt, med grilltillbehör och tänger och låtsas kött så hon ( dom) kan stå där och hålla pappa J sällskap vid grillen.
 
Grattis Älskade lillfisen min.
Kärlek så jag exploderar i ludd-hjärtat.
Mamma

Inga kommentarer: