torsdag 3 september 2009

En hel dag med Vera och Alva och pusskalas med Kajsa
Igår kom Vera och ALva och plockade upp mig och Julia, in med vagnar och barn i bilen och iväg till Alingsås för shopping och fika och spankulernade.
Superhärligt och regnet höll upp hela tiden.
Vi hittade mer av det tyg jag ska sy en kappa av till Julia, (det rosa med grå kvistar) och så ett knall cerist velourtyg till mysbyxor och ngt annat. Vi hittade ett par supercoola fodrade jeans med muddar och rosa stickningar, ett par mjuka grå mys och en superfin mössa i samma färg som kappan blir. Åh sicka "fynd" :-D
Vi fikade och tiden bara rann så heppz var det dax att hämta Kajsa på dagis så vi fick tänka om våran tidsplan och hänga med till dagis, hämta Kajsa och sen hem till Vera, invänta Alexander som kunde passa Kajsa medan Vera körde hem oss. Vi hade ju nämligen tre barn, men bara två barnstolar...

Det utbröt ett stort puss och kramkalas mellan Kajsa och Julia. Dom stod och höll om varandra, klappades, skulle pussas med öppna munnar, Julia körde in huvudet mot Kajsas kind och skulle mysa hela tiden, och Kajsa svarade med att pussa och pussa och Julia pussades tillbaka, och kramades...Tanten i affären sa att det var längesen hon sett så pussiga och söta barn! Åh om jag hade haft videokameran!

På ngt sätt tog nog allt det där pussandet musten ur fröken för inatt vaknade hon inte i två-tre timmar och hon sov ända till halv 8, underbart!

Ikväll ska vi på kalas för Edwin som fyllde ett i fredags. Tjohopp!
Kram Mamma

Inga kommentarer: