måndag 7 september 2009

Igår kom Olivia med sin mamma Johanna (pappas fd kollega) och pappa Johan hit och fikade och lekte. Julia var inte riktigt i sitt esse, näsan har sedan i fredagskväll varit full av vitt gegg som bara rinner hela tiden och gör henne inte alls så pigg och alert.

Helgen var ju annars en helg full av aktivitet, eller det är det ju hela tiden här hemma. Med hus står vardagen sällan still. Det finns alltid saker att göra, speciellt som vi bara bott här i drygta två månader och snart är höstrusket över det lilla "samhället" och innan dess är det massor som måste fixas inför vintern.

Vi fick hem tre kubik med färdighuggen ved som pappa Jonas staplade i garaget och lite i gillestugan, som just nu och drya året, minst, framåt bara fungerar som avlastningsrum. Han har även borrat upp ett stort hål i väggen och satt in den saknade ventilen i skafferiet/köksingången, bytt ett fönsterfoder (heter det så, planken runt fönstret på utsidan??) som varit trasigt, och passade även på att måla allt då fd ägarna varit mer än lovligt slarviga med det mesta dom tagit för sig....tagit för sig vad det gäller utomhusbelysning hade dom inte alls så det har Jonas nu fixat det sista på, så nu pryder än så länge riktigt fin belysning bå¨de vid stora entren och uppe på altanen, jättefint på kvällen...

K-rauta fick sig ett besök och vi har nu köpt tapeter och färg till arbetsrummet/gästrummet, plus beställt tapet till hallen där nere.
Bänkskiva är okcså köpt och monterad i tvättstugan så är det så gott som klart förutom skåpet som skall upp på väggen...

/Mamma


Inga kommentarer: