onsdag 7 oktober 2009

Cafe GlädjeBubblan hejhoppsan vilken utflykt.

Vilket äventyr en helt vanlig tisdag!
Vi åkte buss ned till centrum, där väntande vi in tåget mot Göteborg, väl där gjorde vi lite ärenden och sen upp på en spårvagn för att möta upp Edwin och mamma Jenny och Elias med mamma Annakarin på ett café som GILLAR barn!
Cafe Glädjebubblan heter det. Och var just, en glädjebubbla, Julia blev lite sur när vi skulle gå efter två timmar.
För det första finns det massor av plats att parkera barnvagnarna inomhus, det fanns en uppsjö av barnstolar för alla små söta rumpor och det fanns vuxen meny och barn/bebismeny med en massa goda saker.
Det fanns micro och tallrikar och bestick till våra små, om man glömt ta med. Det var verkligen barnanpassat. Inte undra på att det var fullt till sista sittplast.
När barnen fått mat fanns det ännu ett rum i rummet, en stor mjuk lekmatta, massa leksaker, böcker, fåtöljer. Som en öppen förskola. Och gissa om fröken trivdes.
Både hon, Elias och Edwin knatade omkring där inne bland dom små miniputt barnen för helt plötsligt var våra barn stora, dom största där :-)
En promenad till stan med tjejerna och så mötte vi upp pappa Jonas för att åka med honom hem.
En utflyktsdag som hette duga.
Ps, det var tom nära att Edwin fick sig en puss. Han laddade med pussmun och Julia gapade men när det väl skulle smacka så tröttna dom. Dock innan vi splittade på oss så gjordes ett nytt försök, denna gång hade herr E tungan ute också, men då ville hon inte alls.. :-)
Kramar Mamma














Inga kommentarer: