lördag 10 april 2010

Thailand

Hej.
Hemkommen efter min semester i Thailand där jag slungat honung.
- Thailand?? Tänker ni...
Jamen alltså, när jag efter operationen och uppvaket på IVA satt och fick frukost på avdelningen så vem sitter intill mig och mumsar Landstingets goda fralla om inte Lotta Engberg...som jag läste i någon skvallertidning (jo jag bläddrar i dom när jag kommer över någon) att L Engberg skulle vara på semester i Thailand och ersättas utav Agneta Sjödin under tiden.
Så, med detta facit i handen så har jag alltså inte varit på Alingsås Sjukhus utan i Thailand och jag kan nu bocka av ett semestermål på den icke skrivna önskelistan (har aldrig velat till Thailand men en "gratissemester" man inte valt kan ju få slinka igenom)
Operationen gick iallafall bra, dropp, EKG, narkos och totalt nedsövd, troligen enda gången man kan få mig att vara stilla, på IVA uppvak i ca 2 timmar, sen till avdelningen och frukost och så prata med min läkare.
Om ca fyra veckor igen får jag nästa provsvar som då säger om jag behöver fler operationer. Sen regelbundna kontroller.
Så, jag meddelar igen om fyra veckor.
Idag lördag är jag minst lika trött som igår om inte värre, mår illa, av narkosen, och har väldig värk men fick med mig tabletter.
Så när Julia vilar om en stund ska mamma också vila, det har inte hänt sedan hon var någon månad liten..
Gud vad detta kollektiva forum är bra för upplysningar :-)Min frukost på min Thailand semester är uppäten, det enda roliga kortet jag tog, det hade varit roligare att ta ett när jag är iklädd vita långa strumpor, blå plast-tossor, vit bomullsskjorta till vaderna, blå överdragsskjorta och grön mössa :-)
Kram Maja

2 kommentarer:

Malin sa...

Va skönt att det gick bra men jobbigt att du fortfarande mår dåligt av narkosen =( Håller tummarna att det kommer att se finfint ut nästa gång så du slipper fler operationer. Lotta Engberg - vilket skvaller! Kan inte vara lätta att va kändis, hoppas hon hinner till Thailand också. Kramar!

Mamma till Linus och Wilma sa...

Många kramar från Malin å Wilma