torsdag 8 april 2010

Våffeldag med Lova, Linn och mamma Elin.

Tänk så roligt,idag kom min gamla kompis, gamla kumpan när singellivet existerade, tillika min fd inneboende en kort period och min skratt-injektor Elin på besök med sina fina små sessor, Linn och Lova.
Vi träffades första gången på en triiiiiist 30 års fest 2003, livet gick skilda vägar men nu är vi båda boende i lilla staden och det var roligt att ses igen och Elins och Fredriks små sessor är helt underbara.
Linn rar söt och tycker att man -faktiskt kan få vara lite fin i halsband när man går bort..
Lova ären härlig trollunge där hela ansiktet lyser av bus och man skulle vilja äta upp henne.
Vi bakade våfflor med sylt och grädde och jordgubbar, dom bakade kakor och fikade i Julias kök, körde bobbycar, ritade och lekte med playdoo, busade och lekte i tältet och jag kan ju intyga att det var en trött Julia som stod kvar och vinkade ivrigt när dom åkte efter några timmar. Då hade hon rättvist kramar alla, om och om igen, och hade dom inte åkt hade hon stått och kramat dom än.
Julia är fysisk med mycket kärlek i sig :-)


Julia och Linn, min lilla fröken blev intresserad av Linns's nintendo men här tror jag hon precis visat Julia hur man gör:-)


Fina rara Linn!


Det var svårt att fånga alla tre på samma bild, det var väldgigt mycket "på språng" :-) Som det sla vara.


Lova på bilen.


Mamma Elin


Linn var så söt och tog sig an Julia som glatt tillbringade tiden med henne, här låtsasritar dom med en pekpenna, söta ungar.


Man kan inte tro det här men Julia skulle kramas,kraaaaaamas och kraaaaaaamas, med dom alla och mycket,helst hela hela tiden...


Lova, den lilla trollungen med hela blicken full av bus, körde omkring på både nallar, bakade kakor hon gjort i Julias kök och iklädd eskimomössan, söt som socker!

kramar Maja

Inga kommentarer: