tisdag 4 juni 2013

Att vistas hos karin på tjejmiddag

 
Värdinnan för kvällen.
Fina vännen  Karin som bjöd in oss på tjejmiddag i lördagskväll.
 
 
Regnet drog snabbt förbi och lagom till Rosevinet serverades som fördrink kom solen tillbaka och vi stod där, okända, kända, delade med oss, skrattade, hittade band och -jaha känner du dom, jamen dom bor där och dom är släkt och vi har ridit samma häst och vi har bott i samma stad.
Jorden är allt bra liten.

 
Efterrätten hade jag med mig eftersom jag frivilligt frågat om jag fick bidra med något så vitchokladpannacotta med hallon från Ica och blåbär från förra årets egna skörd, serverades i cocktail glas som balanserades bort till karin i höga klackar
 
 

 
Japp, höga klackar var det....

 
 
 
Tilltugg och annat gott och fantastiskt god fläskfile och basilikakräm och sallad och bröd och vin och allt sånt där som smakar så jädra bra utomhus och med kvinnor som är öppna, som skrattar, som bjuder på dråpligheter och erfarenheter, som pratar barn och män och dåtid.


 
När regnet och myggorna hotade lite i luften efter tiotiden drog vi oss inåt och fortsatte samtalen och skratten och jaha, nähä och allt det där delandet och skrattandet tills någon gäspade och insåg att klockan passerat ett...
Bryta upp och sakta gå hemåt, då är det skönt när det är tre hus bort och hela huset sov medan jag kröp ner för några timmars sömn innan Julia kom och ville ha sällskap.
 
Tjejmiddag.
Borde göras oftare.
Maja

Inga kommentarer: