tisdag 28 september 2010

Alingsås utflykt


 Igår åkte Julia och jag till Alingsås, skulle göra återkontroll, ta nya cellprover och så hade jag lovat att vi skulle fika på Cafe och på frågan vad Julia ville fika, blev svaret: Buee.

 I väntrummet lekte vi med stora traktorer, byggde duplo, körde runt dockan utan Sopp, som Julia sa.
( På Mvc här i lerum finns en dock med snopp, den här hade inte det, vilket Julia uppmärksammade :-)

Julia med sin "lilla" buee...

Efter läkarbesöket körde vi till city och letade upp ett cafe, för ska man leta overall och lite annat måste man ha fika i magen. Det köptes även en stor ostsmörgås men gissa vem som fick äta upp den....

Världens finaste och snällaste. Hon är som ett ljus när vi är iväg, ständigt lysande pigga ögon, följer med på allt, uppskattar allt och fika på cafe så påpekar mäniksor hur snäll hon är.

Sockret, det där goda goda som trillar på tallriken, har pappa J lärt henne hur man tar upp.
Puss på fingertoppen och så på sockret och vips in i munnen :-)

Det fina lilla cafet Viola, på en tvärgata till gågatan i denna fina mysiga Cafe-staden, som Alingsås faktiskt kallas. Förstår varför. Det finns små fik överallt.

Precis innan vi äntligen efter lite shopping, skulle bege oss hemåt, vem fick vi se om inte självaste Puh!
Julias favoritbjörn.
Men, när kameran var framme ville hon inte krama den, när kameran åkt ned kunde hon inte få nog av Puh-kramar, så kan det vara.

Vi hade en superhärlig dag, proverna får vi svar på om ca 4 veckor, visar det sig att nya förändringar uppkommit kan man inte ta bort förens efter förlossningen i april.

Kram Maja

Inga kommentarer: