söndag 5 september 2010

Egen shoppingdag.

Igår Lördag var en dag som var totalt dedikerad för att umgås med vännen Linda, hitta lite kläder, mestadels åt Julia som växer så det knakar, och fika gott i solen...
Men Linda och barnen blev sjuka, trots det tog jag en alldeles egen shoppingdag i city, utan man, barn och barnvagn.
Jag gick i sådana affärer som annars är svåra med barnvagn, jag letade och hittade kläder till både fröken och mig, gjorde slut på presnetkort och lite födelsedagspengar, det som falerade, trots idogt letande, var jeans åt Julia, barn ska tydligen vara långa och smala, inte ha knubbiga lår...
Jakten fortsätter...

Hur som haver, solen sken, jag träffade Jenny och barnen en sväng och hittade det jag sökte.
Dock är jag kluven vad det gäller sånna här ensam-dags-shoppingar.
Jag ÄLSKAR att ha Julia med mig, ÖVERALLT, men det var samtidigt skönt att inte ha det, inte pga henne utan pga att jag slapp lokalisera butikernas hissar, då dom flesta butiker lagt sina barnavdelningar på plan två, och jag slapp be om ursäkt hela tiden för att jag kommer med en vagn som tar plats och jag slapp människors suck och stön över detsamma. Så det var skönt.

På kvällen blev vi spontaninbjudna på middag hemma hos Kristian och Louise i stan så vi packade ned pjamas och nallepuh film åt Julia,kuddar snutt och Pricken och Julia A-barn (stolt mamma & pappa) myste i sin pjamas, såg på filmen, åt sin välling, kom ibland och undrade vad vi gjorde och halv tio så gick jag och nattade henne i K och L's säng för då ville hon inte vara vaken mera.
Halv två åkte vi så idag är kroppen trött men fröken sov till halv nio så oss gick det ingen nöd på.

Kram Maja

2 kommentarer:

Anonym sa...

Testa Nova Stars jeans. Stramar inte åt i magen tack vare mudden.

Chleo sa...

Inte magen som är problemet, utan låren...vår dotter har, som många andra barn, knubbiga lår, men alla jeans till barn är sydda som stuprörsmodeller, funkar inte.
Ska leta baggyjeans.../Maja