måndag 9 november 2009

Fars Dag

Farsdag igår, grattis alla pappor.
Julia firade sin med färskafrallor till frukost och en inramad fin teckning hon gjort alldeles själv.
Kommer även en försenas present idag på posten så det blir lite Fars dag även idag.
Fast idag ligger Jonas och snorar i sängen eftersom han fick åka hem från jobbet så just nu ligger det två sussande varelser där inne och jag njuter av dagens godaste kopp kaffe.
Igår var ju en hektiskdag. Nu när vi bor här så fick vi ta alla ärenden på en dag som var på Hissingen. Vi åkte och tog mattprover till trappen, lämnade in kameran på reparation och fick med oss en stor fin dyr utbyteskamera som inte alls är så smidig som vår så nu blir det nog inte lika mycket bildinlägg på tre veckor..
Vi var även på ÖB och köpte en torr/våt dammsugare till all renovering så vi inte förstör våran vanliga fina med slipdamm och skrot och så åkte vi till Ikea för inköp av saknade saker så nu har vi snart skåpet uppe i tvättstugan och hyllor i arbetsrummet och ordning bland vantar och mössor mm i hallgarderoberna. Just nu ligger allt såntfortfarande i flyttlådor och lite varstans. Mamma-ordning ogillar starkt o-ordning och kaos. Man ska hitta lätt och enkelt det man söker.

Det blev även två julklappar, eller egentligen tre till Julia.
Av oss får hon ju sitt kök. Jag hoppas vi hinner klart det.
Vi köpte gryt och kastrullsetet och köksredskapen. och så hyllplanet som burkar ska stå på över spis och diskbänk och så ska jag sy förklädet och kockmössan.

Vi letade och kollade även på ett eventuellt cafebord med stolar till henne då vi tänkte önska oss det av farfar och Gunilla men det fyrkantiga var för fult och plastigt och det runda fina som jag fastnat för var så brett att det kommer ta upp halva rummet. Så vi får nog leta vidare på lopppis istället och önska oss något annat.

En sak jag dock har på Julias önskelista är den här brevlådan från bruka. I vitt med silvertext.Liten minivariant till barn. Vi har den stora i rött.


Ska fundera vidare på en längre önskelista. Just nu står det still.
Mycket av det jag önskar att det ska finnas i hennes rum finns ju inte att köpa i vanliga butiker utan hittas på gamla loppis.
En docksäng i gammalt utförande.
Cafebord, runt och ministolar. (farmor kanske har på sin vind??)
Lite senare en vacker gammal utdragsäng.
Det är svårt med önskelistor...
Undrar när vi måste posta den till tomten?

Kram Mamma

Inga kommentarer: