måndag 23 november 2009

Roadtripp Norrköping

Måndag och hemma efter en superhärlig, och rolig helg i Norrköping.
Vi åkte i fredags och invaderade farfar och gunillas hem till max med våra väskor och vagn och ett energiskt barn :-)
Eftersom det varit Julias namnsdag fick hon paket (bortskämda barn) med en bok till vår bokälskande unge "Emma går till doktorn".
Det har varit en superhärlig helg med massa god mat, många skratt, härligt sällskap.
Vi har träffat Robban och kristina en hel massa, i lördags kom även Gunillas son Micke med sandra och lilla Amanda. Hon var nog lite skeptisk till livliga Julia först men innan dom åkte fick hon sig minsann inte bara en , utan två mysiga kramar. Härliga ungar!
På em åkte vi till nya shoppingområdet med Robban och kristina och kom ut med en hel del, bla en fin fleece underställ jacka till Julia (julklapp) vidare till Svärtinge och hälsa på Jenny och lilla Wilma och Nellie där Julia, lycklig, fick en hel strutglass :-) Fick även med oss en massa kläder. TACK!
Hem till farfar igen där det stod en härlig räkgryta och puttrade på spisen, åååååå så god! Robban som också kommit dit (igen) körde sen ner Jonas och mig til bion, oj det var längesen vi va på bio, jag tror det är drygt 1,5 år sen...
Julia var ju i trygga händer hemma hos farfar och Gunilla (och madde) och fick båda bada och leka och busa och kramas och pussas.
På söndagen innan hemfärd åkte vi hem till gammelfarmor Märta där Julia fick en fin bad och ät docka. Eller drickdocka, den kan kissa,den blev klar favorit och här hemma sen på kvällen så satt hon på golvet och gav den nappflaskan som följde med och myste och pussade, söta unge.
Tog även en kortis till farmor som fyllde år,där Julia fick en stickning hem.
Det har varit en superskön helg och det har varit härligt att se hur Julia tyr sig till både farfar och Gunilla utan minsta problem, och att farfar har fått så mycket tid med henne för en gångs skull.
Det blev tyvär inte så många bilder från helgen med vår kamera då den är så kass men jag lägger in det som blev.
kramar Mamma


Inga kommentarer: