måndag 19 januari 2009

Farbror Robban och Kristina och ännu en lillejul

I helgen var det så dags för minijul nr två, men det var faktikst den sista så nu åker granen äntligen ut ikväll. Våran vackra kungsgran är nu så torr och blek att man nog skulle kunna blåsa lite lätt på den så trillar den i en sorgsen hög på golvet. Trodde ju att Julia förut skulle hjälpa till att trilla den då jag går på toalettem hon sitter sin gåstol och från ingenstans hör jag ett illvrål, skyndar ut från toaletten och ser henne i granen, alltså, hon har "gått" och står nu med grenar runt sig och gåstolen och en taggig kvist i handen, stackars barn :-)

Hur som haver, i helgen kom alltså farbror Robban och hans Kristina. Stackars Kristian fick agera jultomte när vi delade ut julklappar under pjamasmys för unga fröken Julia, som verkade tycka om allt det hon fick för det ska ju sultas på allt och boken blev direkt förmål för hennes dregglande och undersökande mun. Hon fick även en supercool retrojacka från Adidas, farbror har en likadan fast grön, och en så söt tröja med giraff..där benen hänger utanför.

Det var middag och för dom på lördagen bröllop och dop men på söndagen kom dom tillbaka för hejdå och fika och några timmar senasre kom Johanna Johan och Olivia för fika plus lämnade av våra utlånade flyttkartonger..

En fullspäckad och härlig helg m.a.o
Kramar M

2 kommentarer:

Jennypenny sa...

Edwin har en lika dan retro jacka från adidas, fast en blå som han har fått av min kusin Therese som inte kunde komma på namnkalaset.
Så tuff=)

Elias Grijalva Ljungfeldt sa...

Ja vilken tuff jacka! Och den där stjärnoutfiten hon har på sig har vi inte sett, fiiin. Mamma/pappa-boken har vi också, gissa vilken del som inte är ifylld än... kramis!