onsdag 14 januari 2009

Julia badar balja i köket

Ikväll skulle Julia bada balja var något som mamma hade bestämt då detta inte skett på länge och ju längre man väntar desto mer avig blir hon ju till badbaljebad som ofta innebär gråt.
Efter att vi imrose stod och tittade på bilder på Lyckeli som badade så glatt och plaskade så sa jag till Julia att -Titta där, det är inte så farligt.

Julia är nänligen bara van att det sista duscha med mig när jag sitter ned på golvet på halkmattan men att bada utan mammas kropp att hålla sig fast i, det vet i tusan om jag går med på tänkte flickebarnet.

Sagt och gjort, ikväll blev det varmt badi badbaljan på köksbänken och jisses vad våran lilla tjej kan gråta, och krokodiltårar kommer det. Men sen, efter glada tillrop och visande att man kan plaska i vattnet så blev det riktigt roligt, att vi desutom la i hennes älsklingsleksak Herr Plastmask att bita på hjälpte nog upp badbetyget en smula.

Upptäckten av att i hörnen var det plaskvänligt och inte så lite heller, om man daskade till gasnka så hårt så for det i hela köket, det var roligt så alla dubbelhakorna skallrade.
Bada i balja kan hon nog defenitivt tänka sig att göra om igen.


Inga kommentarer: