lördag 17 januari 2009

Äntligen är dom hemma!

Åh äntligen är dom hemma från sin semester / bröllop / dop resa till Ecudador. Allt är som vanligt igen och Julia har fått hem sin pojkvän utan vare sig moppe-spanjor mustsach eller ett harang av Ecuadorianska flickor i släptåg, tack och lov!
Men, vid första återförenandet så blev hon så ledsen så ledsen att krokodiltårarna bara trillade, tacka tusan för det...och på lekfilten när det var lite Make Peace på gång, ja då var hon minsann svårflirtad det lilla livet. Men det är bra Julia, visa du att håller man sig borta så där länge så är det inte bara att komma hem och tro att man får tillbaka mig på studs..

Ps. Julia, och jag fick så fina saker. Julia fick en Inka-indian docka, och vantar och jag fick kokosnötarmband och armband med "madonnor" på.
Måste ju då även visa lite mer. Julias farbror R och hans K har ju som lite mission, eller livslångt uppdrag, att vilja köpa en leksak från varje land dom besöker. Hittils har vi alltså fått en stor lång gul härlig drake på dryga metern, fraktad ända från deras resa i Rom, plus en superfin elefant-girland, eller vad man ska kalla den, små sidensydda elefanter, Ganeicha's, på rad, från indien. och så nu har vi då saker från Ecuador också.
1 kommentar:

Elias Grijalva Ljungfeldt sa...

Endast det bästa åt de bästa:) Och visst får Elias kämpa lite om att få tillbaka Julias gunst när han har varit och slarvat i utlandet i en hel månad (en sjättedel av deras liv faktiskt!)... Kramar!!