fredag 13 februari 2009

Laxlunch & Tyll

Glömde ju säga att igår var vi och hälsade på hemma hos Johanna och Olivia och fick suupergod laxlunch, mumms för mamma-magar kan jag lova.
Olivia är så hjärtans gladi andra barn att hon nog liks Stora stygga vargen i Rödluvan skulle kunna äta opp varenda ben i kroppen på dom om hon fick chansen. På ett BRA sätt.
Hon vill kramas, puss, kladda, hålla, klättra, känna, vara nära och helst bara få ha ensam behörighet. Julia var först smått i chocktillstånd med fann sig snabbt i att är man på golvet, då är man Olivia-villebråd *fniss*
Efter lunchen var det titt på Johannas trägna försök att få bukt med en massa meter tyll för att bli en snygg kjol. Vi pratar många meter tyg här, men det kommer hon grejja, fast vet i tusan om min torftiga skiss kommer ge henne mindre huvud-kliande, den såg mest ut som en annanasskiva i genomskärning och så mina - Ja och så syr du bara så här..och så här..och så en söm där och så voila så är det klart..typ..
Det är SÅ mycket enklare att sy själv än att förklara. STöter du på patrull Johanna så langa hit tyget så fixar jag det :-)
Vi tog en promenad ned till stan och blev stoppade på Kungsgatan av Ikea folk. Jag trodde först det var hemlösa som fixat nya kläder, en vi fick varsin fleecefilt, godis och ett välkomnande till Ikeas nyöppning i Bäckebol nästa helg, hejhopp som om vi ska åka dit då,när alla andra också ska åka dit, skulle inte tro det. Dock behöver vi dit, köpa lite saker, till festen, än så länge långt kvar men eftersom dom närmaste fyra helgerna är uppbokade så rätt som det så är man där..

En härligt trevlig dag!
kram Maja

Inga kommentarer: