måndag 23 februari 2009

Lördag, Middag, Melodifestival och TP

Lördagen bjöd på fantastisk sällskap iform utav Annakarin, Marre och Julias pojkvän Elias. Det var supergod mat och efterrätten lovar jag att bjuda på någongång, gud så god!
Elias hade klätt upp sig så fint för Julia i väst, skjorta och slips och Julia hade sin nya kjol, men när man är så liten som våra små så har man alltid pjamasen nedpackad och efter ett tag så förvandlades våra små till pjamasklädda DonJuan och Fröken Julie. Det var mycket klapp och klet och tafs där i soffan men ack så charmiga. Inte ens när DonJuan knyckte Julias napp, OCH snodde runt den rätt i munnen så blev minerna sura. Melodifestivalen avklarades och TP't åkte fram,barnen nattades i varsitt rum och kampen Tjejerna VS Killarna startade men när kl var strax före 01,och tjejerna hade en mer tårtbit (fullt) än killarna och Julia varit vaken sedan dryga timman och våra (min) hjärna var full av gröt så åkte vi hem i det snökaos som rådde, hjälp så det hade snöat.
Ett pottpuri av bilder kommer här på våra små charmtroll in pjamas.Kvällens värd Elias, nedan kallad DonJuan


Charmtrollen...och nu syftar jag inte på deras fäder..


-Hur fasen ska den sitta nu igen...vet du Elias?


-Vadå? Vi? Hållit handen? Vi har inte gjort nånting mamma..


- Du förstår Elias, att så här är det..- Elias, du skymmer ju teven, dom ska ju sjunga nu.-Sicken tjej...


-Åh vad hon tjatar denna lilla människan!

1 kommentar:

Anna-Karin sa...

Vilket vacker par! OCh vilket trevlig sällskap! Elias har en fluga oxå, den får han använda nästa gång:) Nu ska vi äta chokladtryffel mmmmm... Kramisar!!