onsdag 11 februari 2009

Min älskling & Julias pappa fyller 30!Det kan väl inte ha undgått någon att min käre sambo, Julias pappa den 1 mars passerar det berömda 30 års strecket..med faaaaasa, kan ju tilläggas. Maken till 30 års ångest är svår att uppbringa. Jisses, han startade med ångest inför denna dagen redan förra året, stackarn. Förösker ju tala om att passera 30, som undertecknad gjorde för 4,5 år sedan, bara var så fantastiskt härligt! Äntligen vuxen liksom! Tjohooooo!! Inget mellanting längre utan vuxen på papper!! Tjiiihoooooo!!

Nåja. Till denna dagen ska man ju firas lite extra, men vad tusan, hur gör man det?
Presentångest. Vad köpa? Vad göra? Köpa en sak som han vill ha? (xbox, det vet alla inblandade) Men det är ju trist.Det är ju ngt vi ska köpa ihop. Inte i 30 års present. Om jag hade hutlöst obegränsat med pengar hade jag tagit min kära familj och tillbringat 4 veckor på någon paradis-ö och bara lapat sol stränder och röda drinkar utan alkohol medan solens strålar gav mig hudcancer..typ.

Nu har man ju inte obegränsat med pengar som mammaledig, speciellt inte då vi inte ens tar ut någon fölrädrapenning och redan lever på spar.reserverna.

Men, nu är det fixat. Min kära sambo blir firad, på annan ort, i annat land.
Kanske inte så exotisk som en paradis-ö men hallå. Danmark är också en ö. Om än inte så paradisisk, men dom har ju Ströget, och Nyhamn! Tjohooooo! Och pölse!!

Jag och Julia har alltså köpt ett litet firande i Malmö och Köpenhamn under tre dagar.
Vi åker till Hotell Choice Clarion, preeeeeeecis i city, Malmö, på fredagen, får kvällsbuffe och på morgonen en härlig hotellfrukost, för vidare färd med tåget över sundet och landar mitt i Köpenhamn för lite stros och shopping kanske...färd tilbaka efter någar timmar, vill vi har vi fri tilgång till bad och bubbel på hotellet, njuter en kvällsmiddag innan Melodifetivalstittanden börjar, på söndagen då han faktikst fyller får han den bästa födelsedagsfrukosten ever, hotell!!
Sen åker vi hem.

Nu tänker ni, ska du skriva om detta här, läser han inte detta.
Och jo, det gör han. Men han vet redan om sin present. Jag var ju tvungen att reka läget, om det var ngt som var genomförbart. Dessutom då jag inte kör bil "vintertid" så kan jag ju inte bara komma och säga på Fredagsmorgonen - Darling, kan du sluta liiiite tidigare idag, vi behöver vara i Malmö kl fem, och så du, kan du vara lite käck och packa kläder för tre dagar..

Malmö here we come! Köpenhamn here we come!!
Min älskling ska firas! Tjoho och välkommen till 30 klubben.
Puss!

1 kommentar:

JenJen sa...

Jag håller med dig; 30 känns ju jättekul! Verkligen vuxen på riktigt. Och Köpenhamn är ju sååå mysigt! Har haft min mest romantiska weekend nånsing i Köpenhamn... Ett annat presenttips hade ju varit att ge honom en biljett till Madonna-konserten. Din t.ex. :)