onsdag 27 maj 2009

Barnens Zoo med Edwin och mamma Jenny.

Idag hade vi bestämt träff med Edwin och mamma Jenny för att promenera i Slottskogen och gå till Barnens Zoo för att klappa getter, kolla kaniner, hängbuksvin och kycklingar, underlater och...var det rapphöns som gick där..?
Solen sken, små killingar (heter dom så??) och getterna gick fritt omkring så alla barnen kunde klappa dom, om dom inte skuttade iväg förstås, det var Stooooooora pappa Bagge och många nätta små. Vi tittade på alla djuren och mitt barn kommer bli defenitivt modigare än sin mor, för jag tyckte stora Herr Bagge var en läskigt stor typ men Julia var helt lugn intill.
Det lektes i sanden och så bar det vidare för fröken ville sova, gick förbi Lekparken Plikta men där sov Julia som en stock så Edwin fick gunga allena, sen vidare till en stor härlig gräsplätt där vi fikade picknick och barnen kröp omkring, och Edwin hamnade i ett träd :-)
Underbar dag som avslutades i Lilla Soffbutiken suktandes efter dom fina möblerna där. Howardsoffor....jag älskar Howardsoffor och fåtöljer..och deras schäslonger..
Drömma bör man, annars dör man.
kram Mamma1 kommentar:

Malin o Linus sa...

Vilka godingar...