tisdag 26 maj 2009

Bilburen dag

idag tog vi pappas bil och åkte för att inhandla presenter till dom tre som vi ska fira på kalas på lördag i Götene.
Passade även på att åka och köpa Vyssan lull tassar till sängen som nu gungar friskt här hemma, tanken är att hon lättare ska vilja somna i den dels på fm och dels sedan när det blir dags att sova egen säng...om si så där 17 år, kanske....Men dom kan ju vara bra att ha tills dess.
Hon tyckte iallafall att det var en rolig upplevelse att få testa på vagging bed så vi får testa imorgon fm...eller det går ju inte, vi sak ju till Barnens Zoo med jenny och Edwin imorgon och kolla djuren och fika picknick. Och Julia ska tydligen få paket, ohla-la!
Men innan vi avhandlar morgondagen kanske vi ska berätta klart om våran roliga dag idag. Vi åkte hem till Vera och Kajsa och lilla Alva och snodde till oss lite kaffe och glass, och Kajsa som precis hämtats på dagis visade mer än väl Julia hur man leker i sandlådan. Det var en mycket sandig och halvblöt dam som följde med mig hem, trött och sandlådelycklig. Tänk att både få testa Kajsas spadar och käka sand så det gnisslar mellan dom snart 6 st små gaddarna. Härligt!
Härligt blir det också att när vi sedan flyttat till huset så är det bara ett stenkast hem till Vera med familj. Nästan promenad avstånd...eller tja..allt är ju relativt men hur som haver, närmare. Velkommen zu våran altan Wera and the gang!

Nu sova..
Kram Mamma


Inga kommentarer: