söndag 17 maj 2009

Bror-Stor del 3

Fick ännu ett vykort i brevformat av Bror-Stor idag.
Man kan inte säga annat än att han är en positiv skit.

"Mjaha.....jag tänkte ju tjoa till lite nu när det finns en lägesrapportatt referera till. Vi har haft en underbar vecka. Vi hittade ju ett fantastiskt hus iQuiddellbach som med lätthet rymde 5 hormonstinna grabbar. Det hade nogfått plats en och annan pingla också. Vi hade lite bortfall av både hojar och manskap i början av veckan ochjag lyckades med konststycket att smälla i betongmuren över bron.
Veckan gick helt klart i temat "lite för mycket"....lite för mycket mat,lite för mycket öl, lite för mycket regn och lite för mycket krascher.Men i det stora hela en väldigt bra vecka, även om vi fick med oss mångaokörda varv hem.

Min hoj är ganska intakt där det mesta är funktionellt. Skinnställ och Hjälm däremot är skrot. Jag har två brutna revben, kollapsade lungsäckaroch vatten i lungorna, och skrapat vänsterben då skinnstället inteklarade av att hålla ihop.Men totalt sett inget som inte läker. Fortfarande är det en underbar bana, en underbar natur och ett underbartfolk. Nu ska vi bara bli hela igen och sen blir det en sväng till. Hoppas era semestertrippar blir lite mer enligt planerna! :) mvh /Ricky"

Tja, vad säger man? Man andas in...andas ut...Och bror liten meddelade att hans hjälm och skinnställ kommer i veckan. Giv mig styrka!
Kram syster Yster

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Du kan sannerligen inte ha det lätt! Sicken brorsa! Han kanske ska ta det lite lugnare..?

Kram C

motorcyclebuilders sa...

han ser lite ledbruten ut bror-stor , men är vid god hälsa =)

och nu har alla mina grejor kommit.. och hojen snart klart.

kraaaam bror-liten =)