måndag 25 maj 2009

Mamma fika med barnen och djur-koll.Idag efter lunch, och efter att jag suttit och ringt runt till alla som vi måste avsluta abbonemang hos, och starta nytt hos...(el mm)
Så tog vi våra raska små ben och gick till stan där vi tog bussen till Backa för mamma-barn lunch/fika hemma hos Sandra och Tilde. Dom andra mammorna och barnen var Marlen med Jamilia, Jenny med Edwin, Annakarin med Elias, Annika med Elly, Louise med Lucas och så jag och Julia.
Solen sken, barnen lekte, och efter lek tog vi oss till djuren bara någon minut därifrån då det ligger ett numera föräldrakoperativ men det har innan varit en 4H-gård så det fanns hästar, kaniner, marsvin (?) getter och...GUNGOR!
Vad smakar bättre i solsken efter en härlig eftermiddag än en kanelbulle till dom vuxna och majskrokar till barnen.
Julia somnade som en stock i vagnen när vi gick hemåt.
En underbar dag! En underbar tiomånaders dag!
Kram Mamma

ps, och så fick ju Julia en fin gammal hederlig telefon av Elias så hon också kan ringa till alla hon känner. Pappa började ikväll med att ringa Tomten.
Ps två..hon har börjat med en mysig sak idag. Om man säger - Ska du mysa lite Julia. Så tar hon sin snuttefilt, håller den mot kinden, lägger huvudet på sned och, just det, myser. Smart unge.

1 kommentar:

Malin o Linus sa...

Vilka underbara barn ni har. Jätte fina.