torsdag 7 oktober 2010

Överaskande tripp

Idag när vi drog upp rullgardinen i Julias rum, som vätter mot uppfarten, så stod bilen där.
Det hade pappa J glömt att berätta, att den skulle vara hemma.
Vi visste ju att han skulle på AW med jobbet men bilen var en trevlig överaskning så vi drog, efter potatismos och fiskpinnelunch till Allum för lite pysselshopping.
Med oss hem fick vi två nya vita lakan till stora sängen, nu med breeeeed säng får man köpa två st 150 cm breda och sy ihop, annars funkar det inte....
Har ett nytt litet "lamp-projket" på gång också som jag inte avslöjar så mycket mer om men fyra saker till den skaffades också...
Och två stycken "mamma-blusar", eller dom-här-funkar-utmärkt-även-när-magen-skenar-iväg-till-hiskeliga-proportioner...Båda från VILA och båda på rea-rea-reeea. :-)

Nåväl, det bästa på hela trippen, om vi frågar Julia, var att på hemvägen skulle vi stanna på Ica Servett.
Som Julia säger
- Ica fär?
När vi åker bil kan hon nämligen få en egen kundvagn, oftast är det ju så att hon och jag promenerar dit och då sitter hon ju i sin vagn och jag tar korg men idag: köra egen kundvagn!
(som dessutom var helt nya och med flaggor!)
Lycka!
På Ica Servett jobbar Julias Ica-favorit numero ono.
Hans, han som sköter och bakar i deras färsk-bageri i butiken.
Han med den roliga bagarmössan på huvudet.
Den här Ica är så himmelns trevlig förstår ni att varje dag, timme efter timme, serveras det färskt kaffe och fikabröd. Och Hans hejar på alla. Och alla på Hans. Men Hans har en speciell plats i Julias hjärta, han brukar ge henne chokladkex om fikabrödet är något hon inte kan äta. (typ med nötter)
Och idag, när hon knallade in där med sin kundvagn och pratade hål i öronen på mig så kom HANS, med en BULLE, bara till Julia!
Lycka II !

Så, frågar vi Julia så var det inte karusellåkandet på Allum, eller den där kvarten när hon sprang omkring på deras upplysta golv där det fladdrar fjärilar och fåglar, som var det bästa, utan Hans och Bullen!
Det var våran dag.
En härlig dag med världens bästa tjej!
Min tjej!
Kram Maja

Ps, och idag har ju både farmor och min "gamla" dagmamma namnsdag, Grattis! (Birgitta)

Inga kommentarer: