onsdag 17 augusti 2011

Alice


Finaste lilla Skrutten Alice

Sista turen till sjukgynastiken på Drottnings Silvias hoppas jag att vi tog igår.
Nu har vi ingen mer tid inbokad hos varken Anna eller Elke.
Vi har fått journalen samt intyg utskrivet att sticka under näsan på vårt försäkringsbolag och få dom att ta bort Alice "särskilda villkor" på hennes barnförsäkring.

Nyckelbenet är ju sedan länge läkt, dom ser ingen skillnad i styrka eller förmåga på vänstre gentemot högra armen och huvudformen är nu jämn.
Vi har lämnat tillbaka den kilkudden "BabySleep" som hon fått låna för att sova i nattetid men vi måste fortsätta att låta henne sova på ena sidan ett tag till, ungefär fram till 1 års dagen. det är då huvudet blir "hårt".

Hon är alltid jätteduktig där hos de rara tjejerna och skrattar högljutt när hon får ligga på magen och titta in i den stora spegeln vid den brits där hon kontrolleras från alla håll och kanter.
Det hela brukar avslutas med en rullning.

Eftersom Jonas börjat jobba igen så blev det ett antal bussar men det går väldigt smidigt måste jag säga.
Tre bussar och en timma från att vå lämnat hemmet är vi på Östra.
När vi var klara hos Anna gjorde vi lekparken innan regnet kom och hann även med kaffe och bull fika vid Pressbyrån i väntan på att bussen skulle komma som kunde ta oss till stan, för lika väl som att krångla hem via Partille med buss och pendel kunde vi ju åka till city och åka med Jonas hem.

Ännu en lyckad utflykt med snälla barn.
Tack gode någon att vi har barn som uppskattar både vagn och bilstol!

Kram Maja

1 kommentar:

Mamma till Linus och Wilma sa...

Vilka fantastiskt fina bilder på barnen.