onsdag 14 november 2012

Att ha gjort onsdag

 
Barnen sover, Jonas tränar, jag bloggar :-)
Denna onsdag fick vi besök av en Åke från larmentralen som hjälpte oss åtgärda lilla felet, byta dosa, sätta upp ännu mera pryttlar som gör hemmet lika ointagligt som Pentagon....eller ett bankvalv.
Så skam alla bovar, ni behöver inte ens försöka här.
 
Åka var en trevlig gammal prick som bjöds på kaffe och det var tydligen så mycket värt att han dessutom spikade fast en sladd med kabelklämmor där nere :-)
 
Mellan varven har vi vi bakat sirapslimpor, lika bra att baka upp ett förråd nför julen, bästa brödet till allt tycker vi och barnen älskar det.
Tittar och frestats i olika kakböcker om vad som ska bakas, tvättat fem maskiner tvätt och pysslat med Julia i hobbyrummet.
Tack och lov för det där rummet.
Vi älskar't!
Pappa J kom hem tidigare idag då han varit en tur till skövde i tjänsten och strax efter kom Mats från Fastighetsbyrån för att värdera vårt hus..
Vi tänkte sälja nämligen...
HA!
Inte då!
Skojsa lite..
Hihi.....
Värdering är bra då enda värderingen vi har är från köpet 2009 och sedan dess har det liksom skett en heeeeeeel del förbättringar och renoveringar och två stora altanbyggen och det roliga var att denna Mats var även han som sålde huset till oss så han tyckte det var roligt att se "hur det blev".
Vi får se vart det landar.
 
Imorgon tar vi torsdag och nu blir det Grey's, Scandal och the och nåla klänningar och tights i soffan.
Kram
Maja

Inga kommentarer: