torsdag 25 juni 2009

Fika i Slottskogen med mammor och Barn

I ett smällvarmt Göteborg tog vi bilen för att möta upp våra vänner för lite picknick fika i ett lika varmt Slottskogen.
Det var Edwin och mamma Jenny, Jamilia med mamma Marlen, det var Lucas med mamma Louise, Siri med mamma Paula och Tilde med mamma Sandra och pappa B.
Vi hittade en stooooor....ek? Och satte oss under kronverket i skuggan, underbart, fläktande, och så lekte dom små på alla filtarna som blev ett filt hav och så hade vi knytkalas med goda bullar, muffins, frukt kex och kakor.
Julia somnade gott i vagnen strax efter två och vi begav oss hemåt för att åka till Fiskekyrka för Laxinköp...och när man då, för att man sitter och sjunger till cd'n vi fick av Farmor och som både Julia och jag älskar, låt nr två, Hoppa Hopppa Hopp Hopp (uuuuunderbar sång!) så ställde vi oss i fel fil och hamnde på Hissingen istället för centralstationen, ja så vi kom hem efter en långtid och hann lyssna igenom alla låtarna under airconditions brusiga fläkt.
En härlig, men varm dag, som avslutades med lite promenad så fröken fick sova lite till, och det är svalare, tro det eller ej, utomhus än inomhus.
På onsdag har vi sol-terass!!!
6 dagar kvar....nedräkning!
Kram Mamma


Snackar lite med jenny.


- Undrar vad hon menar...?


Paula och Siri


Lucas och Louise.


Coola Edwin.


Våran älskade unge.


Tilde kryper omkring.


Julia studerar alla barn.

Inga kommentarer: