söndag 7 juni 2009

Flyttlådepackning men OJ så det kan gå!

Idag väckte pappa oss jättejättetidigt...
Mamma är arg fortfarande. Mest besviken.
Han struntade i sitt alarm och gick och duschade. Ljudet på högsta. Oj vad det lät. Högt. Jag blev jätte jätte ledsen. Mamma blev jätte jätte arg. Föröskte hålla för mina öron. Då blev jag ännu ledsnare. Och alarmet bara ringde högre och högre. Stackars mina öron.

Tillslut fick mamma och jag gå upp halv åtta. Då hade pappa för längesen åkt och spelat golf. Jag ville sova mycket mycket längre,men kunde inte somna om, mamma var jättetrött. Men nu var vi vakna sa mamma. Vi satte oss i pjamas i soffan och tittade på Nalle Puh på teve, och mamma läste böcker, och gäspande gjorde frukost, och så myste vi. Jag älskar att mysa. Och pussas. Mormor säger alltid att när mamma var liten var hon glad och pussades jämt. Min mamma säger samma sak om mig. Att jag kommer bli sån. För nu vill jag pussas jämt. Och mysa. Jag myser med allt. Jag kan mysa med min egen hand också. Då lägger jag den bara på kinden och så myser jag. Jag brukar pussa pappa också men det gör ont, han är så sticksig, usch.
När vi hade varit vakna en stund sa mamma iallafall att jaha, då kan vi likagärna börja packa kartonger. För vi ska ju flytta. Det har hon nog sagt.
Och det var då det hände....mamma var nog väldigt trött, för innan jag hann blinka så satt jag i en kartong. I pjamas. Men jisses tänkte jag, nu är mamma knasig minsann. Det var ju cd skivor hon skulle packa, inte en bebis..
Som tur var så kom hon på misstaget och jag fick komma upp..
Puh, det kunde ju gått rikitgt illa det där, bäst man ser upp när min effektiva mamma sätter igång, då går ingen säker. Och pappa, jag tror inte han gör om misstaget...det vågar han inte :-)
Puss Julia.


-Men mamma!!


-Fniss..inte ska du väl packa mig heller knasmamma...


-Bäst jag tittar upp så du ser mig!


-Du skulle bara våga klistra igen..

Inga kommentarer: