torsdag 25 juni 2009

Rocka-loss i sängen

Eftersom sängen bökats in i det innersta och varit full av täcken, kuddar och annat, då Julia ändå sover mellan oss, så tog jag idag fram den ur röran, fungerade utmärkt som stor lekhage och roade fröekn medan jag kunde fixa lite picknick och frukost.
Eftersom vi satt på VyssanLull tussar så kunde hon stå där och rockaloss och det var roligt, hon ville knappt lämna den...
Så nu står den faktikst i vårt rum , och jag tänker lägga över henne i den i natt, nu när det är olidligt varmt i sovrummet, och överallt, så ligger hon och vänder och vrider sig och kanske vaknar hon några gånger mindre om inte jag och Jonas ligger då och ökar på värmen....allt är ju värt att testa.
Och hon fick faktikst leksaker och kajskrokar där hon stod i sängen så ingen nod gick på henne, och pappas golfbollar och Simon var även han på väg upp till henne..
Så gumman, när du läser detta som stor, mamma älskar dig, men du är faktikst överallt och ingenstans där du ska eller får vara, du är ÖVERALLT och ibland, så har inte mamma både spring i benen och förmågan att ladda kaffebryggaren, samtidigt, då fick sängen komma till pass, och du led inte.
Puss Mamma


- Äter majskrok och rockar loss...


- Får in hela..


- Hihi ser du den?

Inga kommentarer: