fredag 12 juni 2009

Lilla prinsessan alldeles febrig.



Lilla julia är febrig och hög feber har det varit och är.
Vaknade strax efter sju tror jag det var av att hon grät och lät och sen kom kaskadkräks över hela mig och hela sängen...
Massa slem och otröstlig var hon.
In och tvätta. Skållhet liten Julia, som bara grät så fort jag tog i henne. Då vet man ju inte om hon gräter för att hon har ont eller för att hon är rädd och orolig för hon kräkts men ren blev hon och invirad i morgonrocken satte jag mig med henne i knät. Då kom nästa hulkning och ännu mera kräk och slem. Samma visa igen. Ännu ett påslakan kräkigt så vi hade nr 2 som täcke omkring oss.
Tvätt igen, men det mesta kom ju på morgonrock och lakan så hon slapp tvätten på den skållheta kroppen...
På med filt och strumpor, sen halvlåg hon i min famn, stilla i säkert en timma.
Då är hon rikitgt dålig. Julia ligger inte still så. Hon far fram som en helikopter i rummet. Hon somnar i famnen. Jag lägger henne på soffan. På två sekunder har hon ändå dragit tag i Pricken som nu får ligga på henne. Mys-Julia.
In och riva bort lakan och passa på att duscha bort kräket på mig innan hon vaknar igen...
Ibland har vi inga otvättade lakan i tvättkorgen, just nu har vi dubbla uppsättningar där..Som tur är har Julia fyra uppsättningar vilket man i dom här stunderna är tacksam för. Men därför står en extra kudde på hennes önskelista. För den borde egentligen också åka i tvätten nu men då har hon ingen på två dagar. Åh vad jag längtar efter husets TVÅ tvättmaskiner!! Och få hänga tvätt utomhus så det doftar sommar om lakanen.

Mellan alla många sovpass som fröken har tagit idag så tog vi ändå en utomhus promenad i regn, tyvär, men fröken var rejält påklädd med lager på lager och nedbäddad, frisk luft mår alla bra utav. Och så har vi lekt lite med klossarna och rullat boll. Hon är jätteduktig på klossarna och vet var dom ska vara , men får inte ned dom riktigt i rätt form. Rulla boll kan hon också, eller så här. Vi sitter mitt emot varandra. Jag rullar in bollen mellan hennes ben, hon tar upp den och ger den till mig med en hand, gpng efter gång, och så håller vi på....




Nu vaknade hon efter kvällsluren..
Kram Mamma

Inga kommentarer: