onsdag 24 juli 2013

EN DAG VID SMULTRONSTÄLLET

 

När man har en hel strand för sig själva fast dagen är varm och solen strålande och klockan knappt passerat elva, då är det en bra strand.

När barnen kan plaska och leka och springa, flyta på madrassen och bygga sandslott, då är det en bra strand.

När mamman kan gå långt ut utan att knappt blöta ner sig mer än till knäna, då är det även i badkrukors mått mätt, en ohyggligt bra strand,
och när det framåt ett tiden kommer en familj med flickor, den ena Emmy, som man kan presentera sig för och fråga om hon vill leka och bygga sandslott, som man sedan leker med i någon timma tills dom ska åka, då är det en bra strand.

När man kan dricka kaffe i lugn och ro utan stressat hjärta över ouppmärksamma mäniskor i olika storlekar som inte ser barnen, spela quiz på sambon och njuta av dagen utan stress och stanns tills vi storknar alla fyra.
Då är det verkligen en bra strand.

Nytt smultronställe sannerligen.
Och bara en kvart bort.
 


 
 


 


 
 
 

 

 

   Och så testade vi den nya solsprayen High 30-50 från Nivea och sannerligen var det inte praktikst så säg,
Förvisso sprayde jag barnen två gånger totalt denna dagen mellan byta av baddräkter från blött till torra men utan kladd med kräm.
Och gott luktade det och la sig som en skyddande hinna på huden så vattendropparna nästan la sig som pärlor ovanpå huden.
 
Ännu en dag, en fantastisk dag för vilken i ordningen vet jag inte och så här mycket strand och bad hade vi inte på hela förra sommaren.
Som vi njuter.
 
Maja

Inga kommentarer: