lördag 11 januari 2014

FREDAG MED VÄNNER


Fredag betyder hemmadag och huset fylldes utav vänner som gjorde oss sällskap till både lunch och fika.
Utanför trivdes ruskvädret så vi höll oss inne hela tiden och barnen lekte som dom brukar, tillsammans allihopa, två och två, en och en.
Alla julklappar testades och hundar gosades med, prinssessor och lillyfe och hästar och sagoläsning och massproduktion av träpärlor på piprensare.
Jag kunde stoltsera med två stycken om handleden i färggranna kulörer.

Lilla Idun, några månader stor, blev Alice stora idol och dockan uppkallades efter henne så idag har det stoppats om, bäddats om, hon har varit med tjejerna och pappa J på promenad och så har hon fått ligga intill Alice bröst.
Eller napp som Alice säger.
Och att hon har välling i sina "nappar" som Idun (dockan) ska äta.
SÅ ser hon så där mjuk och fundersam ut och lyser av omtänksamhet och vördnad inför den lilla dockan som ligger i hennes famn.
- Mimm Indun, säger hon.
- Mimm Indun äta mina nappaj.

Kommer ihåg det där när Julia också, i samband med att Alice ammade, skulle gå omkring med både stora gosedjur och dockor och amma, dom trycktes upp mot magen under tröjan och så bjöd hon dom på choklad, för choklad var det hon hade att erbjuda i sina tuttar.

En fredag som gick i svindlande fart och när barnen lagt sig la jag mig tillrätta i soffan och drog av några avsnitt av Suits, vad annars :-)

Njut Lördag vänner.

kram

Maja

Inga kommentarer: