lördag 16 april 2011

Noll Energi

Toktråkigt inlägg...
Men en uppdatering.
Det har varit svårt att få i matglada Julia någon mat. Hon säger bara - Nejtack. När jag föreslår olika saker. Jag tror det kommer sig av att hon kräks upp det när hon får hosttackerna.
På dagen igår gjorde vi ialafall våfflor med glass, tänkte att det kyler halsen lite och det gick ned åtminstone en.
På kvällen åkte Jonas iväg och köpte nyponsoppa för energins skull till henne och lite soppa med gott bröd till oss men strax före sju hade hon slocknat och jag däckade strax efter åtta.
Fredasgmyset med film och godis fick Jonas tyvär gå igenom själv.
När han sen kom och skulle lägga sig strax efter tio så fick Julia oavbrutna hostattacker som skar genom hela henne, och mig där jag halvsov och for upp som en värnpliktig under inspektion..

Det gjorde ju ont på henne och det gör ju henne rädd och det är ingen bra kombination så Jonas drog in en madrass och låg på golver hos henne hela natten så jag skulle få sova utan att tänka på Julia.
Har noll energi, ingen feber, det har inte Julia heller, men vi hostar rossel och bränn-nässlor.
Julia får Bisolvon, Mollipecten har tagit slut och beredskapsläkaren vi ringde igår hann inte skicka in recept på ny flaska innan hon slutade :-(
Alvedon får hon också mot smärtan när hon hostar.
Jag tar nu Panodil och Strepsil och hoppas det blir bättre.

Jonas har, peppar peppar inte drabbats av någon bacill och står nu där ute och bilar bort den gamla trappan på baksidan där det ska bli liten altan.
Lilla-skruttan och jag, vi ska snart sova middag vi och hoppas att vi imorgon vaknar som dom pigga mörtar vi egentligen är.
De här sista fem dagarna vill ju bara glömma att dom ens existerat.

Kram Maja

Inga kommentarer: