tisdag 23 oktober 2012

Att dega, Dora och Trolla lite

 
Förmiddagsbesök som bestod av My Maja och mamma Julia där barnen degade med playdoo, bakade i Julias kök, bjöd på fika, drog på sig ryggsäcken och ritade ett skattkarta och lekte Dora Utforskaren, ett pedagogiskt program som både Julia och My tittar på, lilla rara Maja hon gick runt med den låtande Kaninen nästan hela tiden och myste med den inne i schäslongen under täcket.
Rätt som det är kom tre barn utstörtande ur rummet och skulle trolla fram oss, dvs mamma Julia och mig, vi var tydligen jäääääääättetråkiga bara för vi satt och drack kaffe och te i köket medan dom röjde runt lite på egen hand och Alice sov där ute.
När vi vinkade av dom strax före två och precis hade slukat i oss lunchen så knackade det hårt på dörren och där ute stod mamma Karin, Elsa och Adam som glatt frågade om dom fick komma in och leka en stund och självklart, här säger vi inte nej till lek.
Två lekpatruller på en och samma dag.
Himmel.
Dessutom hann Julia och jag med ett eget besök på biblioteket där vi absolut skulle sitta och läsa sagor för den stora elefanten vid ett bord.
Den där elefanten är typ lika stor som Julia....
Men den drar hon gärna runt på.
Vi fick en massa böcker med oss hem och Julia, som den fantastiska storasyster hon faktikst är, såg även till att vi lånade några som passar Alice eftersom hon inte fått följa med utan blev kvar hemma hos pappa J.
Jahopp, så var den måndagen över i ett huj och lekdosen fylldes på bredden och svämmade över.
Visst är det härligt!!
 
kram, Maja

Inga kommentarer: