fredag 7 mars 2014

ROADTRIPP DAY ONEMinns ni att vi för dryga veckan sedan tog resväskor och packade bilen full jag och tjejerna, för att tillbringa tre dagar med familj och vänner.

Tänkte i korthet visa hur vi tillbringade dagarna.


Efter 1,5 timmes solig bilkörning med två fantastiska barn som satt med fokuserad blick och följde Tingelings äventyr på varsin skärm, så landade vi hos mormor och Dennis, installerade oss för att ganska snart efter lite lunch i magen och lånad GPS bege oss mot staden S och en bror i taget.

Hos BrorLiten Markus tog det inte lång stund förens han varit tvungen att plocka upp alla Lottas leksaker sedan hon var liten, och sina egna.
Klossar, dockor och kaniner i koppel.
Det drogs runt på dockvagnar och bjöds på mellanmål innan färden gick mot bror nummer två.Hos bror nummer två, Martin, fanns en gitarr som Julia ackompanjerade Alice med där repertoaren var allt från Blinka Lilla Stjärna till Lilla Snigel, som ju faktiskt Julia kan spela på gitarr, tack vare fröken Andrea som lärt henne. 
Är inte det fantastiskt?Barnen vändes upp och ner och alla kroppar fick sockerbehovet stillat för si så där tre veckor framöver eftersom M hade bakat en helt fantastisk kladdkaka precis så där lagom kladdig och perfekt yta, och så vispad grädde och bullar på det.
Vi hade kunnat fungera som duracellkaniner efter den sockerchocken men gott var det.När vi sent på kvällen återigen landade hos mormor och Dennis och pyjamasklädda lottor egentligen skulle behövt sova kände Julia att hon och Dennis skulle pussla.
Liggande på golvet med hundrabitarspusslet med massor utav detaljer.
Dennis krokig och ont i ryggen som en ostbåge och Julia dubbelvikt med koncentrerad blick.

Det är fint det där.
Den där tryggheten.

Tre trötta somnade tätt tillsammans den kvällen, i ett virrvarr av snuttar och gosedjur.
Bästa sättet att somna om ni frågar mig.
Intill mina små och med näsan inborrad mot en hjässa som doftar barn.
Mina barn.

Kram

Inga kommentarer: