måndag 10 mars 2014

VÅR FEELINGS


Ett vårtecken så gott som något torde ju vara detta.
Ett barn på cykel med solen i ryggen.
En påklädd docka i cykelkorgen och lite fika i den medhavda korgen för fika utomhus på stubbar i solskenet. Det var vårfeelings i luften trots att kylan var lite kallare än man trodde genom att titta ut genom fönstret men det hindrade ju inte från att tillbringa några timmar utomhus innan kvällens stora överraskningsfest för min kusin Jens skulle gå av stapeln i city.

Därav hade vi några dagars besök utav farmor som på lördagskvällen skulle ha barnen medan vi överraskade Jens på 40 års dagen.
En fest som sambon Emma i största hemlighet ordnat med.


Så, det var skönt att tillbringa lite tid i skalstället utomhus med barnen innan locktången togs fram och klänningen åkte på...som i sista stund byttes till val nummer två....och tre....
Och strumpbyxorna som skulle varit hudfärgade byttes mot svarta..som visade sig vara trasiga i grenen så dom fick snabblagas där fem minuter innan vi skulle åka.
Men det kära vänner är ju bara petitesser, det löst sig ju ;-)

Hur som haver.
Lördagen spenderades delvis utomhus i vårligt solsken, bakom huset, med familjen, på stubbar med fika korg och sockerkringlor, där vi även fick snabbvisit av grannen Gunnar som bjöds på kaffe i knallrosa liten kopp.
Och barnen som längtat efter farmor fick ha henne för sig själv sedan långt in på kvällen, med kropparna fulla av godis och soffmys till Melodifestivalen och när vi kom hemkörande framåt tvåtiden återstod det där jag inte kan gå och lägga mig utan.
Pussa sov-varma barnapannor och viska - Jag älskar Dig, mot barnmjuk kind.

Sämre dagar kan man absolut ha.
Och se upp, nu kommer den snart, Våren!

Kram

Inga kommentarer: